Gyakran Ismételt Kérdések

A webshopon utánvétes, bankkártyás és utalásos fizetésre van lehetőség.

Igen, személyes átvételre Szabadbattyánban van lehetőség.

A horgolt termékek kivételével, a feladást követő napon kiszállítják rendelésed. Kb. 2-4 munkanap.

Kb. másfél hét, a fonalak nincsenek készleten, ezért 3-5  nap mire ideérnek és csak ezt követően tudunk nekilátni a horgolásnak. 

A Nudlizmus egy családi vállakozás, nagyrészt Kata készíti a horgolt termékeket, megnövekedett rendelések esetén húga, Lili és nagymamája segít. A mintát szintén Lili tervezte a pólókra, egyedül a varrást bíztuk a család egy jó barátjára. Minden termékünk magyar kézműves termék. Nem viszonteladók vagyunk.

A homlokod közepétől mérd körbe a fejed. 

Így fog a legjobban passzolni a kutyusodra. Ha ajándékba veszed, és nincs lehetőséged lemérni, akkor elég ha leírod nekünk a kutyafajtáját rendelés leadásánál megjegyzésben.

A GLS csomagküldő szolgálattal érkeznek termékeitek.

Igen, ezt az általános szerződés feltételek között is megtalálod. A termék megérkezésétől 14 napig elállhatsz a vásárlástól és visszaküldd a terméket.

Minél kényelmesebbre szerettük volna a pólókat, hogy semmi ne zavarjon viselés közben. A mosási útmutatót az üdvözlőlapon találjátok.

A horgolt termékek folyamatosan elérhetőek, a többi közös kollekciónk csak limitált számba érhető el. 

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.