Kik vagyunk mi?

Sziasztok, Kata, Zoli és Nudli tacsaládi vállalkozásának történetét olvassátok. 2018-ban talált egymásra a trió, ebben az évben indították az instagram oldalukat, aminek köszönhetően megtalálták a hivatásunk mindketten, Zoli fotó- és videógráfus, Kata közösségi média manager, Nudli pedig csak adta magát, hisz ő egy született modell. Az itt összekovácsolódott közösségnek köszönhetően mertek belevágni a webshop indításba. 

Hogyan született meg az ötlet?

Mindig is szerettünk összeöltözni, bár kezdetben csak ketten űztük ezt a hobbit Zolival. 2 éve ősszel bevontuk Nudlit, amikor a kötött pulcsimhoz nagymamám segítségével készítettem Nudlinak egy horgolt sálat. SZERELEM, végem volt ettől a szettől, úgyhogy egyértelműen nem lehetett itt megállni. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, hogy nem mi vagyunkk az egyetlen kutya bolondok, aki ezt imádják. Arra törekszünk, hogy a termékek elérhető áron legyenek mindenki számára, mert tudjuk mennyi költséggel jár egy kutyus nevelése, ezért senki ne maradjon ki ebből a szuper közös élményből!

Köszönjük nektek a bizalmat!

2020. szeptember 15-én startolt el a webshop, a horgolt termékek annyira belopták magukat a szívetekbe, hogy az idei évre bővítettük a csapatunkat, már nem csak Kata horgolja majd nektek a szetteket. Szeretnénk továbbra is az óriási mosolyt látni a képeken, amiket kapunk tőletek a szettekben, ami csak akkor lehetséges, ha mindennel elégedettek vagytok és mi azon dolgozunk, hogy ez sikerüljön. Ha kíváncsi vagy ezekre a képekre, akkor kattints a Ti küldtétek gombra!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.